Program Tv Kanal D
Program TV - Kanal D Azi


07:00

Fiica ambasadorului  


09:00

Știrile Kanal D  


10:00

Casa iubirii  ACUM


12:00

Știrile Kanal D  


13:00

În căutarea adevărului AP 

În căutarea adevărului

15:00

Jocul cuvintelor cu Dan Negru (R)  


16:30

Casa iubirii  


19:00

Știrile Kanal D  


20:00

Tablou de familie  


22:30

Jocul cuvintelor cu Dan Negru AP 

Jocul cuvintelor cu Dan Negru

00:15

Se strigă darul (R)  


02:15

Știrile Kanal D (R)  


03:15

Casa iubirii (R)  


06:00

Știrile Kanal D (R)  


06:30

Fiica ambasadorului  


Vezi si programul altor canale:

Kanal D este o televiziune din trustul de televiziune turc Dogan care emite conținut mixt din România. Programul TV Kanal D se află în top trei televiziuni din România și a emis pentru prima dată pe 1 martie 2007. Conținutul de calitate care combină optim și cu succes programe de știri, cu producții proprii și altele realizate după formate internaționale, dar și seriale turcești sunt pilonii care au construit Kanal D.

Producții de top din programul TV Kanal D

Evoluția constantă a programului TV Kanal D și menținerea în top 3 televiziuni generaliste se datorează abordării proprii în ceea ce privește modelul de business și al conținutului. Kanal D România a fost prima televiziune care a intuit și integrat în grila sa de programe nevoia publicului românesc de umor și relaxare.

Producțiile proprii precum programele de știri, ”Asta-i România”, ”Teo Show”, dar și producțiile realizate după formate internaționale precum “Vrei să fii milionar?”, ”Roata norocului” sau Casa Iubirii, au readus publicul românesc în fața unui conținut pe cât de atractiv și de viu, pe atât de relevant pentru trăirile și așteptările sale.

Serialele turcești contribuie, de asemenea, la abordarea inovativă a Kanal D România, ajutându-l să-și consolideze poziția. În anul 2008, Kanal D a început difuzarea primului serial turcesc, „Binbir Gece (“1001 de nopți”) fiind prima televiziune din zona Balcanilor care a deschis drumul spre o nouă etapă. Odată cu difuzarea serialului – fenomen „Suleyman – Muhtesem Yuzil” (“Suleyman Magnificul”) a venit și succesul serialelor turcești. Pe timpul a patru sezoane, cât a fost difuzat serialul, programul TV Kanal D a fost lider absolut de audienta, transformând postul de televiziune într-un competitor acerb.

Vezi programul TV Kanal D de azi și privește cele mai emoționante și interesante seriale.

Întrebări frecvente:

Care sunt cele mai populare și vizualizate emisiuni de pe Kanal D?

Printre cele mai populare și vizualizate emisiuni de pe Kanal D se află ”În căutarea adevărului”, ”Casa iubirii”, ”Teo Show” și ”Jocul cuvintelor cu Dan Negru”.

Ce tip de conținut poți vedea pe programul Tv Kanal D?

Pe programul Tv Kanal D poți vedea seriale turcești, reality showuri, emisiuni culturale și jurnale de știri.

Care sunt vedetele programului TV Kanal D?

Principalele vedete ale programului TV Kanal D sunt: Teo Trandafir, Dan Negru, Denise Rifai și Simona Pătruleasa.