Program TV - Hbo Azi

06:00

Înainte de apus 12 ACUM

Before Sunset

00:00

Brigada sinucigaşilor: Misiune ucigaşă 18 

The Suicide Squad

02:10

Resident evil: Bun venit în Raccoon City 18 

Resident Evil: Welcome to Raccoon City

04:00

Albatros 15 

Albatros

07:20

Un jurnal pentru Jordan 12 

A Journal For Jordan

09:30

Stă să plouă cu chiftele AG ACUM

Cloudy with a Chance of Meatballs

11:00

Domnişoara Potter AG 

Miss Potter

12:30

Bureţelul Bob şi coroana regelui Neptun AG 

The SpongeBob SquarePants Movie

14:00

Vânătorii de fantome: Moştenirea 12 

Ghostbusters: Afterlife

16:05

Alvin şi veveriţele AG 

Alvin and the Chipmunks

17:35

Transformers: Războiul lor în lumea noastră 12 

Transformers

20:00

Eiffel 15 

Eiffel

HBO este acronimul pentru Home Box Office și este un program TV de televiziune prin cablu care are sediul central în New York. Programul TV HBO difuzează filme HBO cinematografice, filme originare de televiziune și seriale originale. Printre cele mai de succes seriale HBO, pe care le regăsești în program TV HBO azi se numără: Urzeala tronurilor, Westworld, Oz, Totul despre sex, Euforia, Clanul Soprano, Curb Your Enthusiasm, Six Feet Under, Carnivàle, Deadwood, Entourage, Camarazi de război, Rome, Detectivii din California, Imperiul din Atlantic City și Extras.

Scurta istorie a programului TV HBO

HBO 1 a fost prima televiziune care a fost difuzată numai în rețelele de cablu TV. În 1975, HBO devine primul program de televiziune care emite prin satelit când a difuzat „Thrilla in Manila”, meciul de box dintre Muhammad Ali și Joe Frazier. În 28 decembrie, 1981, HBO își extinde grila de programe la 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână. În ianuarie 1986, HBO devine și prima rețea de televiziune care își criptează semnalul pentru a împiedica vizionarea neautorizată prin intermediul sistemului Videocipher II. Mai târziu, HBO a fost una dintre primele televiziuni care a emis programe de înaltă calitate.

Inițial HBO era o parte din Time Inc.. Atunci când Time a fuzionat cu Warner Communications în 1989, a devenit parte a Time Warner, care este și acum proprietar.

Seriale de top pe HBO

Printre serialele de top difuzate pe HBO se află și: ”Urzeala Tronurilor / Game Of Thrones”, un serial care se bazează pe faimoasele romane fantasy ale celebrului autor George R.R. Martin. Principalele teme tratate de seriale sunt trădarea și noblețea. ”Roma/ Rome” este un serial care are în plan principal fascinanta, pasionala și cruda lume antică. ‘’Roma’’ face parte din categoria celor mai costisitoare seriale din toate timpurile, bugetul acestuia ridicându-se la 100 de milioane de dolari.

”Cernobîl / Chernobyl” este un serial despre dezastrul de la Cernobîl. Acesta este destinat tuturor celor care vor să afle mai multe informații despre tot ce s-a întâmplat atunci.

Întrebări frecvente:

Ce tip de conținut poți vedea pe programul TV HBO?

Pe programul TV HBO poți vedea filme și seriale.

Care sunt cele mai renumite și vizionate seriale de pe HBO?

Cele mai renumite și vizionate seriale de pe HBO sunt: ”Umbre”/”Shadows”, ”Tabu”/ ”Taboo”, ”Urzeala Tronurilor” / ”Game Of Thrones”.