Program Tv HBO
Program TV - Hbo Azi


07:30

Din greșeală, președinte  


09:25

Niciodată, rar, uneori, mereu  


11:10

Succesul lui Youssef Salem  ACUM


12:45

Batman și Superman: Lupta superfiilor  


14:05

Rătăciți printre cuvinte  


15:45

Pe platourile de filmare  


16:20

Profă rea, dar buuună 15 

Bad Teacher

17:55

Un bărbat pe nume Otto  


20:00

Alertă de grad zero 15 

White House Down

22:10

Patriotul 15 


00:50

Delir  


02:25

Închisoare 77  


04:30

Prinț și cerșetor de Crăciun  


06:00

Harry Potter și talismanele morții: Partea I  


Vezi si programul altor canale:

HBO este acronimul pentru Home Box Office și este un program TV de televiziune prin cablu care are sediul central în New York. Programul TV HBO difuzează filme HBO cinematografice, filme originare de televiziune și seriale originale. Printre cele mai de succes seriale HBO, pe care le regăsești în program TV HBO azi se numără: Urzeala tronurilor, Westworld, Oz, Totul despre sex, Euforia, Clanul Soprano, Curb Your Enthusiasm, Six Feet Under, Carnivàle, Deadwood, Entourage, Camarazi de război, Rome, Detectivii din California, Imperiul din Atlantic City și Extras.

Scurta istorie a programului TV HBO

HBO 1 a fost prima televiziune care a fost difuzată numai în rețelele de cablu TV. În 1975, HBO devine primul program de televiziune care emite prin satelit când a difuzat „Thrilla in Manila”, meciul de box dintre Muhammad Ali și Joe Frazier. În 28 decembrie, 1981, HBO își extinde grila de programe la 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână. În ianuarie 1986, HBO devine și prima rețea de televiziune care își criptează semnalul pentru a împiedica vizionarea neautorizată prin intermediul sistemului Videocipher II. Mai târziu, HBO a fost una dintre primele televiziuni care a emis programe de înaltă calitate.

Inițial HBO era o parte din Time Inc.. Atunci când Time a fuzionat cu Warner Communications în 1989, a devenit parte a Time Warner, care este și acum proprietar.

Seriale de top pe HBO

Printre serialele de top difuzate pe HBO se află și: ”Urzeala Tronurilor / Game Of Thrones”, un serial care se bazează pe faimoasele romane fantasy ale celebrului autor George R.R. Martin. Principalele teme tratate de seriale sunt trădarea și noblețea. ”Roma/ Rome” este un serial care are în plan principal fascinanta, pasionala și cruda lume antică. ‘’Roma’’ face parte din categoria celor mai costisitoare seriale din toate timpurile, bugetul acestuia ridicându-se la 100 de milioane de dolari.

”Cernobîl / Chernobyl” este un serial despre dezastrul de la Cernobîl. Acesta este destinat tuturor celor care vor să afle mai multe informații despre tot ce s-a întâmplat atunci.

Întrebări frecvente:

Ce tip de conținut poți vedea pe programul TV HBO?

Pe programul TV HBO poți vedea filme și seriale.

Care sunt cele mai renumite și vizionate seriale de pe HBO?

Cele mai renumite și vizionate seriale de pe HBO sunt: ”Umbre”/”Shadows”, ”Tabu”/ ”Taboo”, ”Urzeala Tronurilor” / ”Game Of Thrones”.