Program Tv HBO
Program TV - Hbo Azi


10:50

Viaţă de boem 12 ACUM

Rent

13:05

Ducele 15 

The Duke

14:45

Incendiul de la Notre-Dame 15 

Notre-Dame brûle

16:35

Din 18 

From

17:30

Omul păianjen: Niciun drum spre casă 12 

Spider-Man: No Way Home

20:00

Idolul 18 


21:00

Joyride 15 

Joyride

22:35

Sarah Silverman: O persoană pe care o iubeşti 18 

Sarah Silverman: Someone You Love

23:35

Raidul 2 18 

Serbuan Maut 2: Berandal

02:00

Brokerii apocalipsei 15 

The Big Short

04:10

Incendiul de la Notre-Dame 15 

Notre-Dame brûle

Vezi si programul altor canale:

HBO este acronimul pentru Home Box Office și este un program TV de televiziune prin cablu care are sediul central în New York. Programul TV HBO difuzează filme HBO cinematografice, filme originare de televiziune și seriale originale. Printre cele mai de succes seriale HBO, pe care le regăsești în program TV HBO azi se numără: Urzeala tronurilor, Westworld, Oz, Totul despre sex, Euforia, Clanul Soprano, Curb Your Enthusiasm, Six Feet Under, Carnivàle, Deadwood, Entourage, Camarazi de război, Rome, Detectivii din California, Imperiul din Atlantic City și Extras.

Scurta istorie a programului TV HBO

HBO 1 a fost prima televiziune care a fost difuzată numai în rețelele de cablu TV. În 1975, HBO devine primul program de televiziune care emite prin satelit când a difuzat „Thrilla in Manila”, meciul de box dintre Muhammad Ali și Joe Frazier. În 28 decembrie, 1981, HBO își extinde grila de programe la 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână. În ianuarie 1986, HBO devine și prima rețea de televiziune care își criptează semnalul pentru a împiedica vizionarea neautorizată prin intermediul sistemului Videocipher II. Mai târziu, HBO a fost una dintre primele televiziuni care a emis programe de înaltă calitate.

Inițial HBO era o parte din Time Inc.. Atunci când Time a fuzionat cu Warner Communications în 1989, a devenit parte a Time Warner, care este și acum proprietar.

Seriale de top pe HBO

Printre serialele de top difuzate pe HBO se află și: ”Urzeala Tronurilor / Game Of Thrones”, un serial care se bazează pe faimoasele romane fantasy ale celebrului autor George R.R. Martin. Principalele teme tratate de seriale sunt trădarea și noblețea. ”Roma/ Rome” este un serial care are în plan principal fascinanta, pasionala și cruda lume antică. ‘’Roma’’ face parte din categoria celor mai costisitoare seriale din toate timpurile, bugetul acestuia ridicându-se la 100 de milioane de dolari.

”Cernobîl / Chernobyl” este un serial despre dezastrul de la Cernobîl. Acesta este destinat tuturor celor care vor să afle mai multe informații despre tot ce s-a întâmplat atunci.

Întrebări frecvente:

Ce tip de conținut poți vedea pe programul TV HBO?

Pe programul TV HBO poți vedea filme și seriale.

Care sunt cele mai renumite și vizionate seriale de pe HBO?

Cele mai renumite și vizionate seriale de pe HBO sunt: ”Umbre”/”Shadows”, ”Tabu”/ ”Taboo”, ”Urzeala Tronurilor” / ”Game Of Thrones”.