Program Tv Diva
Program TV - Diva Azi


08:00

Crăciunul la castelul Hart  


10:00

Înzăpeziți de Crăciun  


12:00

Crăciunul din inima mea  


14:00

Crăciun în munții Blue Ridge  ACUM


16:00

Misiune de Crăciun  


18:00

În seara de Ajun  


20:00

Satul magic de Crăciun  


22:00

Secretul Crăciunului  


00:00

Concursul de Crăciun  


02:00

Misterele Aurorei Teagarden: şoarecele şi pisica  


04:00

Mistere la fotografie  


06:00

Satul magic de Crăciun  


Vezi si programul altor canale:

Diva este o televiziune de divertisment cu design feminin, care face parte din grupul Universal Networks International. Programul TV Diva a fost lansat în România în 3 octombrie 2010 și transmite filme și seriale.

Universal Networks International - creatorul programului TV Diva

Universal Networks International, divizia globală de canale TV a NBC Universal, este una dintre cele mai mari companii de divertisment, furnizând conținut și branduri de calitate pentru peste 176 de țări din Europa, Orientul Mijlociu, Africa, America Latină și Asia Pacific. Portofoliul include brandurile Universal Channel, Syfy, 13th Street Universal, Studio Universal, E! Entertainment Television, The Style Network, DIVA, Telemundo și Golf Channel. Aceste branduri unice oferă experiențe diverse de divertisment pentru audiențele locale din întreaga lume. Universal Networks International reprezintă și Movies 24.

Universal Networks International este parte a NBCUniversal, una dintre cele mai mari companii de media și divertisment din lume, care dezvoltă, produce și se ocupă de marketingul divertismentului, știrilor și informației pentru o audiență globală. NBC Universal deține și operează un important portofoliu de rețele TV de știri și divertisment, deține o companie de producție cinematografică, un grup de stații TV, produce un mare număr de programe de televiziune și deține, de asemenea, parcuri de distracții celebre în toată lumea. NBC Universal este o divizie Comcast Corporation.

Întrebări frecvente

Care sunt cele mai populare și vizualizate filme din programul TV Diva?

Cele mai populare și vizualizate filme din programul TV Diva sunt: Magnum, detectiv particular, Camerga de Gardă, Morgane, geniul investigațiilor și Dragoste pe gheață.

Ce tip de conținut poți vedea pe programul TV Diva?

Diva este un program TV pe care se difuzează filme și seriale.