Program TV - Diva Azi

Diva este o televiziune de divertisment cu design feminin, care face parte din grupul Universal Networks International. Programul TV Diva a fost lansat în România în 3 octombrie 2010 și transmite filme și seriale.

Universal Networks International - creatorul programului TV Diva

Universal Networks International, divizia globală de canale TV a NBC Universal, este una dintre cele mai mari companii de divertisment, furnizând conținut și branduri de calitate pentru peste 176 de țări din Europa, Orientul Mijlociu, Africa, America Latină și Asia Pacific. Portofoliul include brandurile Universal Channel, Syfy, 13th Street Universal, Studio Universal, E! Entertainment Television, The Style Network, DIVA, Telemundo și Golf Channel. Aceste branduri unice oferă experiențe diverse de divertisment pentru audiențele locale din întreaga lume. Universal Networks International reprezintă și Movies 24.

Universal Networks International este parte a NBCUniversal, una dintre cele mai mari companii de media și divertisment din lume, care dezvoltă, produce și se ocupă de marketingul divertismentului, știrilor și informației pentru o audiență globală. NBC Universal deține și operează un important portofoliu de rețele TV de știri și divertisment, deține o companie de producție cinematografică, un grup de stații TV, produce un mare număr de programe de televiziune și deține, de asemenea, parcuri de distracții celebre în toată lumea. NBC Universal este o divizie Comcast Corporation.

Întrebări frecvente

Care sunt cele mai populare și vizualizate filme din programul TV Diva?

Cele mai populare și vizualizate filme din programul TV Diva sunt: Magnum, detectiv particular, Camerga de Gardă, Morgane, geniul investigațiilor și Dragoste pe gheață.

Ce tip de conținut poți vedea pe programul TV Diva?

Diva este un program TV pe care se difuzează filme și seriale.