Program TV - Diva Azi


10:00

Inima S─ârb─âtorilor  ACUM

Heart of the Holidays

12:00

Inelul de Cr─âciun  

The Christmas Ring

14:00

Cheia Cr─âciunului  

Christmas Sail

16:00

Cr─âciun la Glenbrooke  

A Glenbrooke Christmas

18:00

Gala de Cr─âciun  

Christmas Homecoming

20:00

Casa Cr─âciunului  

The Christmas House

22:00

Casa de Cr─âciun 2  

The Christmas House 2: Deck Those Halls

00:00

Cr─âciunul din inima mea  

Christmas in My Heart

02:00

Pompierii din Chicago  

Chicago Fire

03:00

Pompierii din Chicago  

Chicago Fire

04:00

Pompierii din Chicago  

Chicago Fire

Diva este o televiziune de divertisment cu design feminin, care face parte din grupul Universal Networks International. Programul TV Diva a fost lansat în România în 3 octombrie 2010 și transmite filme și seriale.

Universal Networks International - creatorul programului TV Diva

Universal Networks International, divizia global─â de canale TV a NBC Universal, este una dintre cele mai mari companii de divertisment, furniz├ónd con╚Ťinut ╚Öi branduri de calitate pentru peste 176 de ╚Ť─âri din Europa, Orientul Mijlociu, Africa, America Latin─â ╚Öi Asia Pacific. Portofoliul include brandurile Universal Channel, Syfy, 13th Street Universal, Studio Universal, E! Entertainment Television, The Style Network, DIVA, Telemundo ╚Öi Golf Channel. Aceste branduri unice ofer─â experien╚Ťe diverse de divertisment pentru audien╚Ťele locale din ├«ntreaga lume. Universal Networks International reprezint─â ╚Öi Movies 24.

Universal Networks International este parte a NBCUniversal, una dintre cele mai mari companii de media ╚Öi divertisment din lume, care dezvolt─â, produce ╚Öi se ocup─â de marketingul divertismentului, ╚Ötirilor ╚Öi informa╚Ťiei pentru o audien╚Ť─â global─â. NBC Universal de╚Ťine ╚Öi opereaz─â un important portofoliu de re╚Ťele TV de ╚Ötiri ╚Öi divertisment, de╚Ťine o companie de produc╚Ťie cinematografic─â, un grup de sta╚Ťii TV, produce un mare num─âr de programe de televiziune ╚Öi de╚Ťine, de asemenea, parcuri de distrac╚Ťii celebre ├«n toat─â lumea. NBC Universal este o divizie Comcast Corporation.

Întrebări frecvente

Care sunt cele mai populare și vizualizate filme din programul TV Diva?

Cele mai populare ╚Öi vizualizate filme din programul TV Diva sunt: Magnum, detectiv particular, Camerga de Gard─â, Morgane, geniul investiga╚Ťiilor ╚Öi Dragoste pe ghea╚Ť─â.

Ce tip de con╚Ťinut po╚Ťi vedea pe programul TV Diva?

Diva este un program TV pe care se difuzează filme și seriale.