Program Tv Happy Channel
Program TV - Happy Channel Azi


07:45

Dragoste și ură (R)  


09:45

Teleshopping  


10:00

Mostenirea Sezonul 1 - Episodul 33-35  


13:00

Suleyman Magnificul (R)  


15:00

Capcana iubirii (R)  ACUM


18:00

Golden Boy – Dragoste rebela (R)  


20:00

Suleyman Magnificul Sezonul 2 - Episodul 46-47  


22:15

Îngerul păzitor  


00:30

Suleyman Magnificul (R)  


02:30

Îngerul păzitor (R)  


04:30

Happy Café (R)  


06:00

Rebelii  


Vezi si programul altor canale:

Happy Channel este un program TV privat comercial din România, deținut de compania Antena TV Group. De asemenea, programul TV Happy Channel live și emisiunile transmise pe post pot fi urmărite și online pe platforma Antena Play.

Programul TV Happy Channel

Happy Channel este un post de nișă care are programe TV ce se adresează cu preponderență femeilor și familiilor acestora. Principalele valori ale postului TV sunt transmise prin poveștile frumoase în care se pune accent pe puterea de a lupta a fiecăruia și despre dreptul la fericire.

Consilierul de conținut al programului TV Happy Channel este Ruxandra Ion, doamna telenovelelor românești, care din anul 1998 și până în 2014 a condus postul de televiziune Acasă TV. Până acum, Ruxandra Ion a produs 7 seriale și 13 telenovele românești de mare succes. Ambasadoarele programului TV Happy Channel sunt Carmen Tănase, Cristina Ciobănașu și Anca Țurcașiu.

Scurta istorie a Happy Channel

Happy Channel este un program TV care a fost lansat pe 15 ianuarie 2006 sub denumirea Euforia Lifestyle TV care difuză mai multe reality show-uri și talk show-uri pentru femei. Din anul 2008, programul TV a început să difuzeze și filme. În vara anului 2011 și-a extins oferta de programe adăugând și seriale de ficțiune coreene și americane devenind complet un canal pentru femei.

Din 2016 Euforia Lifestyle TV și-a schimbat numele în Happy, iar de atunci postul a devenit principalul competitor al lui Acasă TV, în prezent PRO 2.

În 2017, Ruxandra Ion realizează primul serial românesc pentru Happy Channel și primul serial din România filmat integral cu telefonul mobil. Producția se intitulează Când mama nu-i acasă. Este realizată în coproducție cu Act Smart House, alături de Antena Group, împreună cu echipa cu care Ruxandra Ion a lucrat la majoritatea proiectelor TV pe care le-a realizat la postul Acasă TV. Serialul are o abordare unică: o acoperire de 360 de grade, fiind primul produs integrat pe toate platformele media: TV, Online și Social Media. Este de asemenea o noutate și din punct de vedere tehnic. Scenariul este scris de Simona Macovei, regia este realizată de Radu Grigore, iar din distribuție fac parte actori cunoscuți precum Carmen Tănase, Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman și Raphael Tudor.

Întrebări frecvente:

Ce tip de conținut poți vedea pe programul TV Happy Channel?

Pe programul TV Happy Channel poți vedea singura emisiune, Cultour, și seriale turcești, telenovele sud-americane și filme.

Care sunt cele mai populare și vizualizate emisiuni și filme de pe Happy Channel?

Cele mai populare și vizualizate emisiuni și filme pe care le regăsești în program TV azi Happy Channel sunt: Cultour, ”Inima rănită”, ”Moștenirea” și ”Furtună pe Bosfor”.

Care sunt principalele vedete ale programului TV Happy Channel?

Principalele vedetele ale programului TV Happy Channel sunt: Cristina Ciobănașu, Carmen Tănase, Vlad Gherman și Anca Țurcașiu.