Termeni si conditii de utilizare a serviciilor ProgramTV.ro

Va rugam sa cititi cu atentie acest document!

Definitii

Termenii "ProgramTV.ro", "ProgramTV ", "site-ul", "noi" reprezinta serviciile oferite prin site, care se acceseaza la adresa https://programtv.ro/.

Termenul "utilizator/utilizatori" ii desemneaza pe toti aceia care acceseaza site-ul.

Intelegem prin "Continut" urmatoarele: date, text, software, sunet, imagini, materiale video, grafice, design si orice alte informatii sau resurse existente pe site.

Termenii "Contract", "Acord", "Regulament", "Termeni", "Termeni si conditii" desemneaza prezentul contract de utilizare.

Asumarea regulamentului

Prin accesarea site-ului, acceptati termenii contractului de fata si va angajati sa respectati acesti termeni.

Termenii si conditiile prezentate in acest contract vor fi considerate acceptate de catre dumneavoastra la fiecare accesare a site-ului pe care o veti face.

Daca nu sunteti de acord cu termenii acestui contract, va rugam sa nu folositi serviciile oferite de ProgramTV.ro.

ProgramTV.ro nu poate fi tras la raspundere, in niciun fel si pentru nicio dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor distribuite de site.

Termenii prezentului contract au fost actualizati la data de 25 iulie 2009.

Descrierea serviciilor

ProgramTV.ro ofera servicii si informatii in mod gratuit sau, dupa caz, cu plata oricarei persoane care acceseaza site-ul.

Acord de confidentialitate

Conform politicii de protejare a informatiilor a ProgramTV.ro, nu vom oferi altor parti (terti) informatii personale de identificare ale utilizatorilor nostri. Exceptia o constituie cazurile cand acest lucru este acceptat explicit de utilizatori sau in cazul in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea, procedurile judiciare.

Continut - drepturi si responsabilitati

Continutul, designul ProgramTV.ro, si orice informatie de pe acest site pe care o accesati de pe site, o primiti prin email sau prin orice alta modalitate sunt protejate de legislatia privind proprietatea drepturilor intelectuale.

Nu aveti voie sa folositi continutul acestui site in alt scop decat cel personal, necomercial. Nu aveti voie sa redistribuiti informatia de pe acest site decat cu acordul scris al ProgramTV.ro.

Este interzisa indepartarea insemnelor care reprezinta drepturile de autor ale ProgramTV.ro asupra continutului acestui site.

Responsabilitatea unica pentru continutul site-ului revine persoanei care a fost sursa respectivului continut.

Continutul site-ului provine din surse credibile. Insa este posibil ca in unele cazuri informatiile sa nu fie actualizate sau sa fie gresit formulate de catre sursele noastre. In acest caz, nu ne asumam niciun fel de raspundere pentru urmarile pe care le poate avea folosirea acestor date de catre dumneavoastra. Daca observati date incorecte, va rugam sa ne anuntati pentru a putea remedia situatia.

Legaturi catre alte resurse

ProgramTV.ro sau terte parti pot furniza autorizat, prin intermediul site-ului, linkuri catre alte resurse web. ProgramTV.ro nu garanteaza, nu este si nu poate fi facut responsabil in niciun fel de disponibilitatea acestora sau de continuturile disponibile la linkurile respective. ProgramTV.ro nu va fi responsabil sau pasibil de a plati despagubiri pentru orice paguba produsa de accesarea linkurilor respective.

Declinarea oricarei garantii

ProgramTV.ro isi exprima in mod explicit declinarea oricarei garantii privitoare la serviciile oferite de site, garantie pe care cineva ar putea sa o invoce. ProgramTV.ro nu ofera nicio garantie privitoare la disponibilitatea serviciilor sale, corectitudinea informatiilor oferite, securitatea serviciilor sale. ProgramTV.ro nu isi asuma raspunderea pentru consecintele care pot aparea in urma nefunctionarii serviciilor sale sau functionarea lor deficitara.

Incetarea colaborarii

Echipa ProgramTV.ro isi rezerva dreptul de a refuza incercarile dumneavoastra de a folosi serviciile site-ului in cazul in care exista suspiciunea ca ati incalcat vreuna din prevederile acestui document. Acest lucru se poate face fara o notificare prealabila si fara a va oferi explicatii.

ProgramTV.ro isi rezerva dreptul de a-si intrerupe oricand activitatea.

Incalcari ale acestui contract

Sunteti de acord sa exonerati de raspundere ProgramTV.ro pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acoperiti toate cheltuielile care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre dumneavoastra a clauzelor prezentului contract.

Va rugam sa ne informati cu privire la orice incalcare a acestor reguli sau la incercarile de incalcare.

Legea care guverneaza acest contract

Termenii prevazuti de catre acest contract vor fi interpretati si guvernati de legea romana in vigoare. Drepturile, obligatiile si raspunderile care decurg din acest contract vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata instantelor romanesti.

Va multumim.