Program Tv Filmcafe
Program TV - Filmcafe Azi

Vezi si programul altor canale:

Film Cafe este un program TV care difuzează filme. Acesta aparține grupului AMC Networks International și în 18 mai 2015 a primit o nouă identitate vizuală. Logo-ul s-a schimbat, iar textele ”Film” și ”Cafe” sunt scrise dezlegat.

În 2020, pe 12 iunie programul TV Film Cafe a lansat versiunea HD a canalului.

În programil Film Cafe regăsești seriale de mare anvergură, precum ”Glee”, ”Cum am cunoscut-o pe mama voastră” sau ”Vrajitoarele din East End”.

Film Cafe noul Romantica TV

Romantica a fost o televiziune internațională de telenovele lansată de Zone Vision în anul 1998 în Polonia și în 2000 în România. În aprilie 2007 televiziunea a fost relansată în România într-un joint-ventur

e cu Realitatea Media, pana in 2009 cand Chello Zone a preluat controlul total.

Programul TV a fost înlocuit cu CBS Drama în 2009 în Marea Britanie și în 2012 în Polonia, iar cu Film Cafe în iulie 2012 în Ungaria și pe 1 decembrie 2012 în România.

Seriale de top în programul TV de azi la Film Cafe

„Călărețul fără cap” (ajuns la sezonul 3 în State) a avut premiera anul acesta pe programul TV Film Cafe, și este povestea lui Ichabod Crane (Tom Mison), un soldat din 1781, care reînvie în prezent odată cu fantoma Călărețului fără cap și face echipă cu Lt. Abbie Mills (Nicole Beharie) pentru a o prinde.

„Vrăjitoarele din East End” (anulat după două sezoane) a început în luna mai a anului acesta, și e un serial despre o mamă și fiicele ei vrăjitoare: Joanna (Julia Ormond), Freya (Jenna Dewan Tatum) și Ingrid Beauchamp (Rachel Boston).

Serialul canadiano-american „Dispariția” (care a avut trei sezoane) a avut premiera tot in 2022, și e povestea tinerei Jess Mastriani (Caterina Scorsone, din „Anatomia lui Grey”), care e lovită de fulger, începe să aibă viziuni și face echipă cu FBI-ul pentru a rezolva cazuri de dispariții de persoane. Din distribuție mai fac parte Gloria Reuben, Dean McDermott și Vivica A. Fox.

Întrebări frecvente

Ce tip de conținut poți vedea pe programul TV Film Cafe?

Pe programul TV Film Cafe poți vedea filme și seriale celebre în toată lumea.

Care sunt cele mai populare și vizionate seriale de pe Film Cafe?

Cele mai populare și vizionate seriale de pe Film Cafe sunt ”Călărețul fără cap”, ”Vrăjitoarele din East End” și „Dispariția”.

Cărui grup de televiziune aparține programul TV Film Cafe?

Programul TV Film Cafe aparține grupului de televiziune AMC Networks International.