Program Tv Antena 1
Program TV - Antena 1 Azi


08:00

Neatza cu Răzvan şi Dani  

'Neatza cu Răzvan şi Dani

Observator

14:00

Mireasa  


Observator

18:00

Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a?  


19:00

Observator - Sport/Meteo  


20:30

Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea  ACUM


23:30

Observator - Sport  


00:00

iUmor (R)  


04:00

Povești de familie  


05:00

Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a? (R)  


06:00

Observator - Sport/Meteo  


Antena 1 este un canal de televiziune comercial din România. Acesta a fost lansat în anul 1993 ca televiziune regională care emitea în București și în zonele din apropierea capitalei. Din anul 1998, Antena 1 s-a relansat și a devenit canal național. Din 2012, Antena 1 a fost al doilea cel mai vizionat program de televiziune din România, având o cotă de piață de 16,8%.

Scurta povestea a programului TV Antena 1

Antena 1 este un canal general care difuzează atât jurnale de știri, emisiuni de divertisment, cât și filme și seriale de pe piețele interne și externe. Din 28 noiembrie 2016 s-a lansat versiunea HD a postului, dar și a celorlalte canale ale trustului Intact. Antena 1 live și emisiunile postului TV pot fi urmărite online pe platforma AntenaPlay. Fondatorul programului de televiziune Antena 1 este Dan Voiculescu. Astăzi, Antena 1 ține topul clasamentului de audiență alături de Pro TV și Kanal D. De cele mai multe ori bătălia pe primul loc este câștigată de Antena 1, mai ales în serile în care sunt difuzate emisiunile TV emblematice pentru post. Pe site vei regăsi programul Antena 1 de azi.

Vedetele Antenei 1

Ca orice alt post de televiziune important și Antena 1 are vedetele ei, binecunoscute publicului. În această categorie găsim pe Răzvan Simion și Dani Oțil, supercunoscuți de la show-ul matinal Neatza cu Răzvan și Dani, una dintre cele mai vechi emisiuni ale postului, care cunoaște același succes ca la început. Alessandra Stoicescu este persoana care prevăzută Observator la ora 19:00, cel mai important jurnal al zilei. Alina Pușcaș prezintă emisiunea fenomen Te cunosc de undeva, care are un juriu format din vedete cunoscute de ani buni în toată țara, precum Andreea Bălan sau Aurelian Temișan. iUmor este un show de divertisment care a ajuns deja la al 13-lea sezon. Din juriu fac parte cântăreața Delia și Cheloo, și este prezentat de Șerban Copot și Dan

Badea. După-amiaza îi revine emisiunii Acces Direct, prezentată de Mirela Vaida, o actriță și cântăreață de muzică populară, extrem de îndrăgită de români. Reality Show-ul matrimonial Mireasa este prezentat de Simona Gherghe, una dintre cele mai vechi și apreciate prezentatoare TV. Fiecare emisiune este difuzată în anumite zile și într-un interval orar prestabilit, așadar consultă zilnic program TV Antena 1.

Întrebări frecvente:

Care sunt cele mai populare și vizualizate emisiuni pe Antena 1?

Cele mai populare și vizualizate emisiuni de pe Antena 1 sunt: Chefi la cuțite, X factor, Te cunosc de undeva, Prețul cel bun, iUmor, Mireasa și Neatza cu Răzvan și Dani.

Care este cel mai popular serial difuzat pe Antena 1?

Cel mai popular serial difuzat pe Antena 1 este Adela, un serial românesc, produs de Ruxandra Ion.

Ce tip de emisiuni sunt cuprinse în program TV Antena 1?

La Antena 1 poți vedea o gamă variată de conținut și emisiuni. De la jurnalul de știri, emisiuni matinale, reality-show-uri matrimoniale sau show-uri culinare. Diversitatea canalului TV este unul dintre motivele pentru care a devenit consacrat și se menține în topurile de audiență de ani întregi.