Program TV - Amc Azi

AMC (American Movie Classics) este un program TV transmis prin cablu și prin satelit care inițial transmitea filme împreună cu câteva emisiuni proprii sub denumirea de American Movie Classics. În anul 2002, odată cu schimbările din program, postul de televiziune și-a schimbat și denumirea. Din anul 2014 a început sa transmită și în România, atunci când a înlocuit canalul MGM.

AMC a produs cele mai premiate și de succes serial dramă din acest deceniu, conținutul acestuia fiind unul de pionierat, popular și de calitate, aducând telespectatorilor ceva mai profund, ceva mai bogat, ceva mai mult. De-aici s-a inspirat și sloganul: “cele mai bune filme”. Printre cele mai celebre seriale producție proprie se numără: Mad Men, Breaking Bad și The Walking Dead.

Istoria programului TV AMC

American Movie Classics, cum era cunoscut inițial AMC, a debutat la 1 octombrie 1984 ca un canal premium. Formatul original și inițial era axat pe filme clasice, multe dintre ele fiind realizate înainte de 1950. MC a fost operat inițial ca un joint-venture între Rainbow Media și furnizor de televiziune prin cablu Tele-Communications Inc. La 1 decembrie 1990, AMC a început să funcționeze la un program de 24 de ore pe zi.

În program AMC România regăsești filme și seriale de top care fac parte dintr-o grilă diversă de genuri, precum dramă, thriller și comedii.

Întrebări frecvente:

Ce fel de conținut poți vedea pe programul TV AMC?

Pe programul TV AMC poți vedea filme și seriale.

Care sunt cele mai vizionate filme și seriale de pe AMC?

Cele mai vizionate filme și seriale de pe programul TV AMC sunt: ”Recrutul”, ”Test Drive”, ”Ultimul atac”, ”Memorie perfectă”, ”Lege și fărădelege” și ”Cititorii de oase”.