Program Tv PRO TV
Program TV - Pro Tv Azi


Ştirile Pro TV

Vorbeşte lumea

Ştirile Pro TV


15:00

La Maruţă  


Ştirile Pro TV

18:00

Batem palma?  


Ştirile Pro TV


21:30

Tatăl 12 


23:15

Spiritul din cochilie  02:00

La Maruţă (R)  


Vorbeşte lumea

06:00

Lecţii de viaţă (R)  


Vezi si programul altor canale:

Pro TV este un program de televiziune privat și comercial din România. Acesta a fost lansat la 1 decembrie 1995 și este deținut de compania PRO TV SRL, care face parte din grupul Central European Media Enterprises. La ultimul studiu realizat, în septembrie anul trecut, PRO TV a fost cel mai vizionat din România, având o cotă de piață de 18,11%. Prima transmisie din programul TV PRO TV a fost în 1 decembrie 1995, la ora 19:00, iar lansarea a fost făcută de Andreea Esca, în cadrul Știrilor PRO TV.

Scurta poveste a PRO TV-ului

După ce a fost lansat în anul 1995, în 1999 compania a început să emită și în Republica Moldova, sub marca PRO TV Chișinău, care difuza pe lângă programele PRO TV București o serie de emisiuni și jurnale locale. Din 2006, PRO TV și-a lansat propriul serviciu de streaming, numit PRO TV Plus și era exclusiv pentru serialele originale. Ulterior, în 2021, acesta a fost înlocuit de VOYO, care dispune de aceleași seriale și emisiuni originale ale canalelor Pro. PRO TV este un program TV care și-a propus să inspire românii de pretutindeni. Astfel, în fiecare zi, de luni până Duminică, PRO TV le oferă tuturor telespectatorilor știri obiective (Știrile PRO TV), emisiuni de divertisment de top (Românii au talent și Vocea României), filme internaționale și seriale românești (Las Fierbinți și Clanul). Vezi aici întregul program TV PRO TV de azi.

Emisiuni de top incluse în programul TV PRO TV

Știrile PRO TV este cea mai urmărită emisiune de știri din România, cu o medie de 9,3 puncte de rating și 25,1% cotă de piață, fiind urmărită de peste un milion de telespectatori din mediul urban. Andreea Esca este cea mai longevivă prezentatoare de știri din România.

”Ce spun Românii” este un quiz-show prezentat de mult îndrăgitul Cabral. Emisiunea are mult haz și presupune ca două familii să se dueleze pentru a ghici cele mai populare răspunsuri la o serie de întrebări puse unui eșantion de 100 de români. ”La Măruță” este o emisiune longevivă a PRO TV-ului, iar în fiecare zi de la ora 15:00, de luni până vineri, Cătălin Măruță le aduce telespectatorilor cei mai iubiți artiști, interviuri de colecție, energie și distracție. ”Românii au talent” este cel mai iubit show de divertisment, în al cărui juriu se află cea mai îndrăgită cântăreață din România - Andra.

Întrebări frecvente

Care sunt cele mai populare și vizualizate emisiuni din programul TV PRO TV?

Cele mai populare și vizualizate emisiuni din programul TV al PRO TV-ului sunt Românii au Talent, Vocea României, Ce spun românii, Vorbește Lumea, Visuri la Cheie și Sunt Celebru Scoate-mă de aici.

Ce tip de conținut poți vedea pe programul TV PRO TV?

Pe PRO TV vezi știri de actualitate, reality show-uri, emisiuni de divertisment și nu numai. Vezi întreaga grilă de program TV de la PRO TV.

Cine sunt vedetele PRO TV?

Cele mai importante vedete pe care le are PRO TV-ul sunt Andreea Esca, Corina Caragea, Catalin Maruta, Andra și Dragoș Bucur.